Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Minden évben valami újat, mindig a legújabbat!

2017-04-28

Nemzetközi workshop zajlott vízellátás témában Pécsett

Márciusi számunkban beszámoltunk arról, hogy tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a technikai újdonságokat felvonultató szakkiállítást és konferenciát, a Pollack Expót.

A Pécsi Egyetem alapítása 650. évfordulójának szentelt 2017. évi Pollack Expo konferencia szekcióit – csak néhányat kiemelve: 35th Science in Practice, Kreatív Magyar Elme - Hungarobotok, Kéménytechnológiák, Hallgatói szekciók a Tudományos Diákköri dolgozatokból stb. – élénk szakmai érdeklődés kísérte.

A Pollack Expo kísérő-rendezvényeként hiánypótló szakmai fórum zajlott le Hatékony vízellátás nemzetközi workshop címen a települési és épületen belüli vízellátás aktuális kérdéseiről hangzottak el előadások és gondolatébresztő kérdések, igazi „műhelymunka” folyt. 

Az energiahatékonyság, technológiai innovációk témakörei eddig is visszatérően megjelentek a rendezvény kereti között. Idén a vízellátás is a fókuszba került, és erre a meghívottak visszajelzései alapján egyre nő az igény. Az előadások a vízellátás hatékonyságának számos témakörét járták körbe.

 

További részletek lapunk 2017/4-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.