Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

IX. REHAU SZAKMAI NAP 2017.05.31.

2017-04-28

Komfort, gazdaságosság, értékteremtés – lakóépületek építése

Az épületeknek energiahatékonyabbá, az élettereknek és munka környezeteknek rugalmasabbá és egyedibbé kell vál niuk. A jelen kori építés gazdasági és kényelmi kihívásai összetettek és hatékony, fenntartható megoldásokat, valamint felelősségteljes tervezést és kivitelezést követelnek.

A jövőt megálmodó kutatók, építészek, várostervezők, beruházók vagy energiaszakértők mindenütt már ma a jövő városainak, élettereinek megtervezésén dolgoznak. Az urbanizációs trendek hatásának megfelelően a „smart city”, az okos város a cél, vagyis a fenntartható fejlődés, a hatékony és gazdaságos üzemelés, valamint a jó életminőség egysége.

Erre törekszik a REHAU is. A polimerek tapasztalt szakértőjeként haladó technológiákkal és fenntartható rendszermegoldásokkal világ szerte döntően hozzájárulunk a víz higiéniai szempontból kifogástalan feldolgozásához, a természetes energiaforrások kiaknázásához és hatékony használatához, a lakó- és munkakörnyezetek okos kialakításához.

Idei szakmai konferenciánk előadásait átfogóan a családi házak és a társasházak témakörének szenteltük. Vendégeinknek pénzintézetek, ingatlanirodák, építészek, épületgépész mérnökök, egyéb társiparági vállalatok – mint a CRH Magyarország és a Stiebel Eltron – bevonásával szeretnénk átfogó képet adni a lakóépületek értékteremtő építéséről.

Időpont: 2017. május 31.

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

A szakmai nap részletes programja és az online jelentkezési űrlap a www.rehau.hu/szakmainap oldalon található meg, illetve az alábbi gombra kattintva pdf-formátumban is rendelkezésre áll.