Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

iF Design díjat nyert a Panasonic

2017-06-29

A Panasonic Etherea légkondicionáló, a CS-Z9TKEW, 2017-ben elnyerte az iF Design díjat, amelyet a világ egyik legjelentősebb dizájnversenye között tartanak számon. A rendkívül halk (19 dB), energiahatékony (A+++) és környezetbarát R32 hűtőközeggel működő elegáns berendezés többek között az alig húsz centiméteres vastagságával vívta ki a nemzetközi zsűri elismerését.

A nemzetközi zsűri 5500 terméket vizsgált és értékelt a tervezés minősége, a kialakítás, az anyagválasztás, az innováció mértéke, a környezetre gyakorolt hatások, a funkcionalitás, valamint ergonómiai szempontok alapján.

„Megtisztelő, hogy a berendezésünk elnyerte ezt a rendkívül rangos elismerést. A Panasonicról köztudott, hogy élen jár a környezetbarát, innovatív megoldások tekintetében. Annak érdekében, hogy a mindössze 194 milliméter vastag klímaberendezés megszülethessen, a belső szerkezet is jelentős átalakításon esett át oly módon, hogy a tetszetős dizájn nem ment a hatékony és környezetbarát működés rovására” – mondta Kozák Tamás, a közép-kelet európai fűtés és hűtés üzletág vezetője.

Vig Mónika
monika.vig@uniomedia.com

 

A teljes híranyag lapunk 2017/6-os számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva pdf-formátumban is rendelkezésre áll.