Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Épületgépész Tervezői Konferencia (2017. szeptember 29.) – RÉSZLETES PROGRAMMAL!

2017-09-27

A 2017. évben a tavalyi siker után már második alkalommal megrendezésre kerülő Épületgépész Tervezői Konferencia célja, hogy a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését segíteni tudjuk és lehetőséget biztosítsunk a szakma szereplőinek egy egésznapos rendezvény keretein belül a találkozásra. A konferencián tervezői előadások keretében jelentős beruházások épületgépészeti tervei, kutatások, előkészítő tanulmányok eredményei kerülnek bemutatásra, kiemelve, alátámasztva mottónkat, hogy a gyakorlatunkban „a komfortért is mi felelünk”.

A rendezvény alkalmat biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak, kivitelező és üzemeltető vállalkozásoknak a kötetlen szakmai konzultációkra is. A program összeállítása során arra törekedtünk, hogy ezekre a konzultációkra, szakmai találkozókra jelentős időt biztosítsunk.

A rendezvényen való részvétellel a tervező és szakértő kollégák teljesíthetik az éves továbbképzési kötelezettségüket, de azok is részt vehetnek, akik már voltak továbbképzésen, így az előzetes felméréseink alapján mintegy 200 tervező kolléga részvételére lehet számítani. A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A rendezvényen kiállítóként, vagy hirdetőként van lehetőség a bemutatkozásra. A kiállító és hirdető vállalkozások a rendezvényen való részvétellel az MMK Épületgépészeti Tagozat szakmai munkáját támogatják.

A konferencia időpontja: 2017. szeptember 29., 9 – 19 óra

A konferencia helyszíne:
    Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 3. előadóterem
    1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
    A parkolás a konferencia résztvevői részére egész nap ingyenes.

 

A konferencia részletes programja lapunk 2017/7-8-as számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva pdf-formátumban is rendelkezésre áll.