Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Létesítményenergetikai szakmérnöki szakirányú továbbképzés a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karán

2017-12-20

A Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, Épületgépészet, Létesítmény- és Környezettechnika Tanszéke a 2017/2018 tanév tavaszi félévében Létesítményenergetikai szakmérnöki szakirányú továbbképzést indít.

A szakirányú továbbképzésre való felvétel feltételei:
A felvételhez mérnöki végzettség szükséges. Elsősorban építészmérnökök, építőmérnökök, gépészmérnökök, illetve villamosmérnökök jelentkezését várjuk.

A képzés időtartama: 2 félév, amely félévente 5-6 alkalommal szervezett, két-két napos (péntek-szombati) kötött elfoglaltságot jelent.

A képzés helyszíne: SZIE Gépészmérnöki Kar, Gödöllő

A képzés költsége: 180 000 Ft/félév.

A szakképzettség megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma: 60 kredit

Részletes információ és a jelentkezési lap megtalálható a kari www.gek.szie.hu/szakmernok vagy a tanszéki honlapon: http://ep-let.gek.szie.hu/content/szakmérnök.

Érdeklődni és a részvételi szándékot jelezni az alábbi elérhetőségeken lehet: dr. Szabó Márta egyetemi docens, szakfelelős (szabo.marta@gek.szie.hu) és Urbán Bernadett (urban.bernadett@gek.szie.hu), 36 28 522000/2111 mellék.

Jelentkezést vagy a korábbi előzetes jelentkezés megerősítését az elérhetőség és a költségvállalás megadásával, legkésőbb 2018.február 13-ig a SZIE Gépészmérnöki Kar Környezetipari Rendszerek Intézet, Épületgépészet, Létesítménymérnöki- és Környezettechnika Tanszék, dr. Szabó Márta, 2103, Gödöllő, Páter Károly u. 1. címre várjuk.

Az első konzultáció várható időpontja: 2018. február második fele.

 

A teljes híranyag lapunk 2017/12-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva pdf-formátumban is rendelkezésre áll.