Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Megállapodás

2018-03-29

A Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék képviselői megállapodást írtak alá az Országos Magyar Épületgépészek Napja főrendezvény tárgyában.

Az aláíró szervezetek képviselői megállapították, hogy a Magyar Épületgépészek Napja mára már a szakterület meghatározó szereplői körének fővárosi eseménye lett, az épületgépészet szak- és tudományterület rangjának megismertetése és elismertetése érdekében azonban a célok újragondolására és gyakorlati megvalósítására van szükség. Fontos, hogy a Magyar Épületgépészek Napját a szak- és tudományterületen tevékenykedő valamennyi résztvevő magáénak érezze.

A rendezvények között egy az év főrendezvénye, ahol az országos jelentőségű díjak átadása történik: Macskásy életműdíj (MMK), Meszlényi-díj (MÉGSZ), Épületgépészetért Díj (MÉgKSz).

 

További részletek lapunk 2018/3-as számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.