Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Szakmai meghívó – Épületgépész Tervezői Konferencia 2018 – „A megújuló épületgépészet”

2018-05-30

Tisztelt Kolléganő/ Kolléga!

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara 2018-ban már harmadik alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni. Tervezői és üzemeltetői előadások keretében jelentős megújuló-energiás épületgépészeti rendszerek bemutatására, az üzemeltetési tapasztalatok elemzésére kerül sor, kiemelve a tervező innovatív gondolkodásának jelentőségét.

A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak és kivitelező vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.

A rendezvényen való részvétellel a kollégák teljesíthetik az éves továbbképzési kötelezettségüket, de látogatói jeggyel azok is részt vehetnek, akik már voltak továbbképzésen, így az előzetes felméréseink alapján 300 – 350 tervező kolléga részvételére lehet számítani. A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

A konferencia időpontja: 2018. szeptember 28. 9-19 óra
A konferencia helyszíne: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 3. előadóterem és előtér
                                        1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

A konferenciára várjuk a gyártó, forgalmazó és kivitelező vállalkozások jelentkezését, a részvétellel az MMK Épületgépészeti Tagozat szakmai munkáját támogatják.

 

További részletek lapunk 2018/5-ös számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.