Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

X. REHAU Szakmai Nap, május 31. – Vallomások az épületgépészetről

2018-06-29

A 25 évvel ezelőtt alapított REHAU Kft. idén tizedik alkalommal tartotta meg REHAU Szakmai Nap rendezvényét, amelynek most a budapesti Dumaszínház adott otthont. Nem véletlenül erre a helyszínre esett a választás, hiszen a rendezvény a REHAU rendezvények eddigi hagyományaitól eltérő stílusban dolgozta fel a szakmai témákat. A korábbi alkalmak során mindig arra törekedtünk, hogy autentikus, az előadások témájába vágó helyszíneken, minél részletesebben mutassuk be a műszaki megoldásokat vendégeinknek, miközben a legfontosabb üzeneteink talán nem kaptak olyan hangsúlyt, mint szerettük volna. Ezért ezen a jubileumi alkalmon most kifejezetten arra koncentráltunk, hogy a számunkra és a partnereink számára is a legfontosabb üzeneteket adjuk át, lehetőleg minél személyesebb módon. Főleg azt szerettük volna megmutatni vendégeinknek, hogy miért tesszük, amit teszünk. REHAU-s épületgépészként, vagy kereskedőként miért érezhetjük azt, hogy ténylegesen jobbá tesszük más emberek életét, és ez miért fontos számunkra. A rendezvény ezért is kapta a „Vallomások az épületgépészetről” címet.

Előadóink mind REHAU-s kollégák voltak, akik maguk választották meg a témát, amelyről vendégeinknek és az interneten keresztül az egész világnak szerettek volna beszélni. Személyes példákon és történeteken keresztül mutatták be a témájukat úgy, hogy közben a szakmai megoldásokat és az előadó személyét is jobban megismerhették vendégeink.

Egészség, nyugalom, fejlődés, sport, idő, tanulás, jövő – ezek voltak előadóink fő témakörei, amelyek tárgyalása során mindenki eljutott végső következtetéséhez, amely szerint a REHAU ténylegesen jobbá teszi az emberek életét. REHAU egészséges ivóvizet biztosít az épületen belül a PE-Xa csővezetékekkel, nyugalmas lakókörnyezetről gondoskodik a hangcsillapított lefolyóvezetékek révén, könnyebbé teszi családok életét építkezés és felújítás során rendszerbe szervezett megoldásaival, zárt térben is egészséges és biztonságos környezetet biztosít a sportoláshoz, időt és fáradságot takarít meg a tervezőknek és a kivitelezőknek, folyamatos tanulásra sarkall és biztosítja is ennek feltételeit termékeivel kapcsolatban, és már most gondol a jövőre, illetve a jövőbeli elvárásokra, fejlesztési irányokra.

 

További részletek lapunk 2018/6-os számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.