Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Könyvismertető – Épületvillamosság

2019-03-29

Az „Épületvillamosság” című szakkönyv már 8., átdolgozott kiadása is megjelent a közelmúltban. Az ismételt kiadást az indokolta, hogy a szakma szűk másfél év alatt „elfogyasztotta” a közel ezerötszáz példányban megjelenő kiadványt.

Remélhetőleg a mostani, az új és az aktuális ismereteket is feldolgozó szakkönyv továbbra is hasznos információkat nyújt olvasóinak, az épületvillamos tervezőknek, kivitelezőknek, beruházóknak, az áramszolgáltatás területén dolgozó szakembereknek, valamint a villamos szakmát oktató szaktanároknak és az e területtel ismerkedő tanulóifjúságnak.

A könyv – bár az előző kiadáshoz képest újabb szakterületekkel nem bővült – sem terjedelmében, sem felépítésében nem szándékozik az épületvillamosság teljes területét átfogni az alapoktól a jelenkor követelményéig. A szerzők továbbra is azt a célt tűzték maguk elé, hogy az épületvillamosság főbb, napjainkra jellemző ismereteit a teljesség igénye nélkül összefoglalják, bemutassák, különös figyelemmel az EU-tagságunkból adódó rendeleti, szabványossági és más szabályozási kérdésekre.

 

További részletek lapunk 2019/3-as számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.