Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

Air Trade Centre Hungary Kft.

Energiatakarékos megoldás az ATC-től családi házak, lakóépületek fűtésére, hűtésére és melegvízellátására

Air Trade Centre Hungary Kft.


Miért is kell a Versati?

Manapság az emberek mindinkább környezettudatosak és egyre jobban odafigyelnek a lakásuk, házuk üzemeltetési költségeire. Hagyományosan a fűtési költségek a legmagasabbak egy épületnél, ezért ebben az időszakban mindenki az új, magas hatásfokú, gazdaságos rendszereket keresi. Szerencsére ennek a problémának a kiküszöbölésére rendelkezésre áll a VERSATI.

Tulajdonképpen mi is a Versati?

A Versati egy olyan magas műszaki fejlettségű DC inverteres, multi funkciós levegő-víz hőszivattyú technológia, amely a levegő hőjét kinyerve fűti a lakást. Nemcsak a helyiségek fűtési igényét elégíti ki, hanem ezen felül használati melegvíz előállítását is szolgálja. Ezek mellett, a Versati a nyári forróság enyhítésére hűtési célokra is alkalmas. Két funkció egyben! Válassza a Versatit és élvezze a komfortos környezetet maga körül!

A magas hatásfokú DC Inverter technológiának köszönhetően a berendezés energetikai hatásfoka (COP) akár 4,5 is lehet, ami „A” osztályú besorolásnak felel meg, villamosenergia-felvétele pedig több mint 50%-kal kisebb, mint a hasonló típusú berendezéseké.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!