Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

Saarpor Hungária Kft.

Meleg láb, hideg fej! - PEROBE burkolatfűtési rendszerek kiegészítő fűtésként

Saarpor Hungária Kft.


Mottó: a Perobe energiatakarékos burkolatfűtési rendszer akár utólag is beépíthető a lakás helyiségeibe.

Miért ajánljuk ezt a modern, korszerű fűtési technikát? Mert kellemes komfortérzetet biztosít a kiegészítő fűtésként szolgáló padlófűtési rendszer. Ezek a termékek alkalmasak gyermek- és fürdőszobák, konyhák, nyaralók és kerti pavilonok, irodahelységek, azaz minden olyan helyiség temperálására, amelytől lakályosságot ésmeghitten otthonos légkört várunk el. A padlófűtés a helyiség teljes alapterületét lefedi, a nagy felületnek köszönhetően a hőmérsékletváltozás sokkal kisebb, mint az egyedi fűtőtestekkel történő fűtés esetében. A kis hőmérsékletkülönbség a padló és helyiség levegője között kellemes közérzetet biztosít.

A padlófűtési termékek előnyei közé tartozik, hogy a termék energia-hatékonysága miatt gazdaságos, gyors felfűtési idővel rendelkezik. A helyiségben lévő port nem kavarja fel, illetve a levegőjét nem szárítja ki és biztosítja a helyiségek egyenletes melegét. Különösen alkalmas részfelületek fűtésére. A burkolat csekély szerkezeti magassága mindenütt lehetővé teszi az utólagos beszerelést ott, ahol már meglévő fűtés van.

A kereskedelemben forgalmazott padlófűtési rendszerek közül megtalálható a vizes és az elektromos fűtési rendszer, amelyet járólapok, csempék, vagyis hideg burkolatok alá ajánlunk. Ezen felül kínálunk még speciális fűtési lehetőséget, ami laminált padlóburkolat alá helyezhető.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!