Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2012

2012 6. szám

Hozzászólások

A TA Hydronics legújabb osztó-gyűjtője segítséget nyújt a padlófűtési rendszerekben rejlő előnyök kihasználásában

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

IMI International Kft.

A TA Hydronics legújabb osztó-gyűjtője segítséget nyújt a padlófűtési rendszerekben rejlő előnyök kihasználásában

IMI International Kft.


A Dynacon egyedülálló technológián alapuló fűtési osztógyűjtő automatikus térfogatáram-szabályozókkal szerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy minden egyes hidraulikai kör egymástól függetlenül működjön.

Egyszerűen csak építsük be a rendszerbe, onnantól kezdve optimális hőmérséklet-elosztást biztosít számunkra, valamint már első alkalommal a fűtési rendszer megfelelő beszabályozottságát is biztosítja.

A Dynacon a TA Hydronics legújabb innovatív fejlesztését és tapasztalatát nyújtja. Az egyedülálló tervezésű osztógyűjtő számos mérnöki előnyhöz juttatja a felhasználót a rendszer legmagasabb fokú energiahatékonyságának biztosításával, automatikusan és pontosan beállított térfogatáramok mellett. Ezzel a termékkel egyrészről csökkenteni tudja az energiafelhasználást, másfelől optimális belső komfortot is biztosít, ugyanakkor a beszabályozásra fordított minimális idő egyben a teljes fűtési rendszer beszabályozási költségének nagymértékű csökkenését eredményezi.

Az automatikus térfogatáram-szabályozás alkalmazásakor csak egyszeri előbeállítást kell elvégezni, függetlenül attól, hogy új rendszerről vagy felújítási munkáról beszélünk.

Ezek után a felhasználók legnagyobb nyugalommal hátradőlhetnek a székükben, annak biztos tudatában, hogy a rendszer irányítása biztos kezekben van.

Bármilyen sugárzó felületű fűtési rendszerrel kerül kapcsolatba a munkája során, a Dynacon osztó-gyűjtőkhöz a TA Hydronics szerelvények széles választéka áll rendelkezésre. Dynacon elérhető 2 – 12 hidraulikai körös kivitelben, hozzá tartozó, különféleméretű osztó-gyűjtő szekrényekkel, továbbá falon kívüli és falba süllyesztett kivitelben.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!