Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2016

ENGIE Magyarország Kft.

Cothec – az energiahatékonyság szolgálatában

ENGIE Magyarország Kft.


Számos olyan vállalat működik hazánkban, amely számára fontos a környezetvédelem, a hatékony energiafelhasználás, illetve a társadalmi felelősségvállalás. A Cothec Energetikai Üzemeltető Kft. mindhárom területen jeleskedik, optimalizál, hatékonnyá tesz, védi a környezetet és felelősséget vállal a társadalom tagjaiért. Elért eredményeit számos díjjal ismerik el.

A Cothecről

Napjainkban a nemzetközi trendek egyre inkább a hatékonyság és a tudatosság irányába mutatnak. Az elmúlt évtizedben különböző Európai Uniós programok valamint vállalati stratégiák alakultak ki az energia minél hatékonyabb és környezetkímélőbb felhasználása mentén.

A Cothec energiaszolgáltató műszaki alapú energia-megtakarítási és környezethatékonysági megoldásokat kínál ügyfeleinek. Energetikai auditor vállalatként segít az energetikai felülvizsgálatban, feltárja a pazarló megoldásokat és hozzájárul a költséghatékony felhasználási lehetőségek megtalálásához.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2016/10-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!