Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Kugler Géza

Találkoztunk 2018-ban is! – Beszámoló az Országos Magyar Épületgépész Napok, 2018. november 26-30. között lezajlott eseményeiről

Kugler Géza

elnök
Országos Magyar Épületgépész Napok Szervező Bizottsága

A Magyar Épületgépészek Napja, a MÉN 22 sikeres év után 2018-ban jelentősen tovább fejlődött.

Ez az irigylésre méltó siker öröm az épületgépészek számára, mert a MÉN alapjain egy még szélesebb szakmai összefogással, országos helyszínekkel bővülő rendezvénysorozattá, Országos Magyar Épületgépész Napokká alakult, megtartva a megszokott magasszintű szakmai és szórakoztató programjait.

Az országossá bővült eseménysorozatot felemelő, de ugyanakkor nehéz és felelősségteljes feladat volt megrendezni, ami csak közös szakmai összefogással és kölcsönös toleranciával vezethetett ilyen várakozáson felüli eredményre.

Számos gyártó, oktatási intézmény, kereskedő cég érezte magáénak az eseményt és rendezett szakmai napot, oktatást, nyitott kaput, akciót épületgépészeknek, ezzel is emelve a szakma rangját és megbecsülését.

Az épületgépészet iránt érdeklődők országszerte 16 helyszínen 28 különböző program közül választhattak, amelyek az épületgépészet szinte minden szakágában tartogattak érdekességeket. Nyilván a fővárosban megrendezett eseményeken, ezek közül is a Budapesti Műszaki Egyetem oktatási napján és a hagyományos épületgépészeti kiállításon, valamint a kapcsolódó kísérő szakmai rendezvényeken vettek részt a legtöbben, de elmondhatjuk, hogy a régiós programokon is szép számmal képviseltette magát az épületgépész társadalom.

Az események mellett öt kereskedő cég hirdetett akciót a kivitelezők számára, akik kedvezőbb áron juthattak épületgépészeti termékekhez a rendezvénysorozat ideje alatt.

Elmondhatjuk, hogy a kitűzött célt felülteljesítve zártuk az OMÉN hetét, és elértük, hogy ez az ünnep minden épületgépész számára elérhető, kézzel fogható legyen bárhol az országban.

Köszönjük a gyártóknak, oktatási intézményeknek, szervezeteknek, kereskedőknek a munkáját, mert meggyőződésünk, hogy a kitartó, az eseménysorozatba fektetett közös munkánk, nemcsak a személyes kapcsolattartás fontossága miatt elengedhetetlen, hanem elsősorban az épületgépészet rangját és hosszú távú érdekeit szolgálta és a jövőben is szolgálja.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/12-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!