Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Horváth Gábor

Nagy lépés az emberiségnek – Bemutatkozik a Daikin Altherma 3 hőszivattyú

Horváth Gábor

mérnök, tanácsadó – fűtéstechnika
Daikin Hungary Kft.

Megérkezett Daikin Altherma 3 sorozat, a hőszivattyúk új generációja. Az Altherma 3 az első olyan levegő-víz hőszivattyú, amelyet a Daikin által kifejlesztett, egyedülálló Bluevolution technológia hajt, kombinálva a magas hatékonyságú kompresszort a jövő hűtőközegével, az R32-vel. Ennek köszönhetően tökéletes választás akár új építkezések során, akár energiatakarékos házakhoz. A Daikin Altherma 3 család amellett, hogy egyszerűen telepíthető és az intelligens vezérlőknek köszönhetően könnyedén irányítható, a tulajdonosok számára a legmagasabb energiahatékonysággal járó kényelmet nyújtja. Az Altherma 3 akár –25 °C-ig működőképes, ezáltal biztonságos működést garantál még a legzordabb időjárási körülmények között is.

A jövő megérkezett

Diszkrét hatékonyság

A Daikin harmadik generációs Altherma A+++ besorolású sorozata 4,6 vagy 8 kW-os változatban is elérhető, egyaránt alkalmas új építésű és már elkészült, életvitelszerű használatban levő lakóházakban történő telepítésre is. A maximálisan elérhető vízhőmérséklet 65 °C, ezért a rendszer csatlakoztatható mind a padlófűtési rendszerekhez, mind a radiátorokhoz.

Az Altherma 3 sorozat kültéri egységének megnövelt méretű hőcserélő felülete hozzájárul a jobb teljesítményhez. Az integrált beltéri egység kompaktságát pedig a karcsú dizájn és a modern megjelenés hangsúlyozza, ezért könnyedén beolvad a többi háztartási eszköz közé. A kültéri egységek a modern és stílusos beltéri egységek széles skálájával kombinálhatók, köztük oldalfali és a padlón álló kompakt modellekkel.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/7-8-as számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!