Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Dr. Barna Lajos - Netoleczky Károly

A X. Országos Kéménykonferencia ajánlásai

Dr. Barna Lajos

SZB elnök
Kéményjobbítók Országos Szövetsége

Netoleczky Károly

elnök
Kéményjobbítók Országos Szövetsége

A Kéményjobbítók Országos Szövetsége március 22-23-án rendezte meg a jubileumi, X. Országos Kéménykonferenciát. A konferenciáról áprilisi számunkban részletesen beszámoltunk és a konferencia előadásai megtekinthetők a Szövetség honlapján (kemenyjobbitok.hu). A konferencia részvevői hagyományosan ajánlásokat tesznek és fogadnak el, amelyet a Szervező Bizottság és a Szövetség elnöksége felterjeszt az érintett országos hatáskörű szervezeteknek és főhatóságoknak.

Idén az ajánlások összegyűjtése és elfogadása a korábbiaktól eltérően, digitálisan zajlott: a konferencia regisztrált látogatói, kiállítói, az előadók és a támogatók ajánlás javaslatot nyújthattak be a konferencia szervezőihez e-mail formájában és a helyszínen, írásban is. 

Az összegyűlt ajánlásokat a Szervező Bizottság és a Szövetség elnöke egységes formára hozta, majd ezután a fenti kör e-mailban véleményezhette, finomíthatta a javaslatokat. A módosító javaslatokat mérlegelve a Szervező Bizottság elkészítette a végleges ajánlástervezetet, amelyet a Szövetség elnöke a konferencia regisztrált résztvevői között zárt körben, titkos szavazásra bocsátott, mindenkinek egy szavazati lehetőséget biztosítva, igen/nem/tartózkodás formájában.

A szavazatok eredménye megtekinthető a honlapon, a Kéménykonferencia/X. Országos Kéménykonferencia/A konferencia ajánlásai elérési útvonalon.

Mivel több érdekes és megítélésünk szerint fontos ajánlás született, amelyek jól mutatják a tüzelőberendezésekkel és a kéményekkel foglalkozó szakemberek véleményét, a következőkben közreadjuk az ajánlásokat és az azokkal kapcsolatos véleményeket.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/7-8-as számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!