Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Magyar Termék Nagydíjat nyert az AEROPRODUKT Zrt.

2017-09-27

2017. szeptember 5-én ünnepélyes keretek között adták át a Magyar Termék Nagydíjakat, a Parlament Felsőházi Termében. Idén 64 termék és szolgáltatás érdemelte ki a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát. A díjazottak között szerepelt az AEROPRODUKT Zrt. is, amely BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsalujával nyerte el a kitüntető elismerést, csongrádi vállalatként először. Az egyedi iparművészeti trófeát és Díszoklevelet az AEROPRODUKT Zrt. vezérigazgatója, Pusztai Zsolt vette át.

                                                                                 Fotó: Balázs Károly

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat 20 éves fennállása alatt Magyarország legrangosabb minősítő rendszerévé vált. A Magyar Termék Nagydíj Védjegy olyan termékeket és szolgáltatásokat illet meg, melyeket a kimagasló minőség mellett kreatív megoldásokkal és innovációval ötvözve alkottak meg. Ezek a szempontok vállalati szemléletünket egyaránt hűen tükrözik és alapjaiban határozzák meg mindennapos tevékenységünket.

Az AEROPRODUKT Zrt. komplex légtechnikai rendszereket gyárt és forgalmaz Csongrádon. Legfőbb stratégiai irányvonalunk a tűz- és füstvédelmi üzletág, amelyen belül nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos termékfejlesztésre.

A BRK-J/EI90/G/M/HOT többleveles füstgázvezérlő zsalut épületek minősített légcsatorna hálózatába építve az abba, illetve az abból kiáramló füst és forró gázok elszívásának szabályozására alkalmazzák.

 

További részletek lapunk 2017/9-es számának nyomtatott változatában található, illetve az alábbi gombra kattintva a teljes híranyag pdf-formátumban is rendelkezésre áll.