Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2013

Air Trade Centre Hungary Kft.

Ismét egy innovatív újdonság az Air Trade Centre-től!

Air Trade Centre Hungary Kft.


Az ATC Hungary Kft. elsőként mutatja be az úttörő jellegű, innovatív „aktív” Optimix anemosztátot, amely az eddigiekhez képest jelentősen javítja a szabályozott szellőző (VAV) rendszerek teljesítményét, kitűnő közérzetet biztosít, valamint mindeközben képes 100 W/m2-nél nagyobb hűtőhatást is elérni.

A szabályozott szellőzés a modern, energiatakarékos levegőztető rendszer alapja. Elengedhetetlen, hogy a befújt levegő áramlási sebessége és hőmérséklete igény szerint állítható legyen. Nem kevésbé fontos, hogy a levegő egy helyiségben hang nélkül állítható, a kivezető egység pedig esztétikus és könnyen felszerelhető legyen.

A hagyományos megoldások nem képesek megfelelni ilyen összetett elvárásoknak, miközben huzatmentes levegőelosztást biztosítanak. Ez azért van, mert a kisebb áramlási sebesség rövidebb vetőtávolságot eredményez, ami egyenetlen levegő-elosztást, illetve huzatot okoz.

Beszereléskor lehetőség nyílik az optimális vetőtávolság beállítására, ami biztosítja a kényelmes levegő-elosztást huzatérzet nélkül. Az állandó vetőtávolság megakadályozza, hogy a hideg levegő túl hamar „essen le” alacsony áramlási sebesség mellett.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!