Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2019

2019 10. szám

Hozzászólások

Jöjjön el! Találkozzunk idén is!

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Dr. Csoknyai Tamás PhD

Jöjjön el! Találkozzunk idén is!

Dr. Csoknyai Tamás PhD

egyetemi docens, tanszékvezető
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gépészmérnöki Kar, Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék

Az Országos Magyar Épületgépészek Napja egyik legnagyobb rendezvényének idén is a Műegyetem ad otthont november 28-29-én. Tanszékünk továbbra is megszervezi a csütörtöki koncertet és részt vesz a pénteki hagyományos Műegyetemi rendezvények szervezésében szakmai szervezetek, cégek és külföldi előadók közreműködésével.

Készülünk előadásokkal, kiállítással, laborbemutatóval, tanszékünk nyitott kapukkal várja az érdeklődő szakembereket, látogatókat. Több újdonsággal is készülünk. Lesz épületgépész hallgatói vetélkedő, amelyre csapatok pályázhatnak az ország összes felsőoktatási intézményéből, ahol épületgépész oktatás folyik (Debrecen, Pécs, Gödöllő). Csütörtök este a jó hangulatról tanszékünk zenekara, az ÉpGép All Stars gondoskodik. 

A pénteki napra több külföldi vezető egyetemről meghívott előadót is várunk, akik az aktuális trendekről, okos épületekről, szimulációs technikákról fognak előadást tartani. Lesz szó az épületenergetikai rendeletek korszerűsítésének kérdéséről, valamint a BIM-ről is. Tervezzük továbbá egy szimulációs workshop megrendezését is neves hazai és külföldi szakemberek bevonásával.

A rendezvény egyúttal jó lehetőség a kapcsolatépítésre, új együttműködések elindítására. Találkozhatunk volt évfolyamtársakkal, a megújult oktatói gárdával, de ott lesznek természetesen az ismert régi oktató kollégák is, valamint megtekinthető a tanszék három laboratóriuma.

Hagyományosan péntek este bállal zárjuk a hetet, amely egyúttal az országossá bővült rendezvény főrendezvénye. 

Folyamatosan frissülő honlapunkon tájékozódhat a változatos szakmai programokról:

www.talalkozzunk-muegyetem.hu

Írja be naptárjába, találkozzunk november utolsó csütörtök-péntekén!

 

Dr. Csoknyai Tamás
BME ÉPGET tanszékvezető

 

Néhány részlet a programból:…

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2019/10-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!